geulzicht vignet
 
Vogelzangweg 2
6325 PN Berg en Terblijt
tel: 0031(43) 6040432
mail@kasteelgeulzicht.nl
Hotel Kasteel Geulzicht
Uw romantisch kasteelhotel tussen Valkenburg en Maastricht
 
hampshire Book online Hotel Kamers Prijzen Arrangementen Omgeving Media Contact
 
 
Hotel

Omgeving

Eropuit

Shoppen


Golf

Beauty

Wandelen/Fietsen


Evenementen 
 
Shoppen nabij Kasteel Geulzicht
 

Shoppen is natuurlijk een hééérlijke besteding van Uw dag, hier in de buurt kunt U dan ook echt Uw hart op halen. Zo heeft ieder stadje of stad wel z’n eigen shopklimaat en wat dacht u van de outletcenters.

Maastricht

Maastricht: het Vrijthof, de St. Servaaskerk, het Bonnefantenmuseum, de Sint Pietersberg, het Dinghuis, de Oude Maasbrug, maar ook culinair genieten in de vele uitmuntende Bourgondische restaurantjes of speciale evenementen zoals het Carnaval of het Preuvenemint.

Voor winkelen in Maastricht, oudste en mooiste stad van Nederland kunt u zeker een dag uittrekken.


Tussen Markt en Maas
Eeuwenoude historie en moderne architectuur ontmoeten elkaar in Mosae Forum, het nieuwe winkelgebied tussen Markt en Maas. Mode en een uitgebreid culinair aanbod (culinaire winkels en restaurants), gaan samen in deze autovrije omgeving.

Stokstraatkwartier
Half overdekt (Smedenstraat) of open (Stokstraat, Havenstraat) presenteert zich hier de fine fleur op gebied van haute couture, antieke sieraden, horloges, prenten en luxe lederwaren zoals tassen en persoonlijke accessoires.

Jekerkwartier
Een van de oudste kwartieren van de stad herbergt meerdere kunstateliers, antiek en interieur. Maar ook vindt u hier veel edelsmeden met vaak fantastische sieraden en verrassende winkeltjes voor jong en oud.

Trendy Wyck
Dit niet te missen trendy stadsdeel kent speciaalzaken: eigentijdse mode, luxe voedingswaren, antiquariaten, interieurdesign en beeldende kunst. Het is de eerste wijk die je tegenkomt als je aan de stadszijde uit het treinstation stapt. Wyck heeft ook een eigen markt.

Heerlen

centrum
In het compacte centrum van Heerlen vindt iedereen iets van zijn gading tussen het coriocentrum en winkelcentrum ’t Loon zijn alle winkelketens vertegenwoordigd en vergeet niet even uit te puffen op het gezellige Pancratiusplein.

De Woonboulevard
De Woonboulevard Heerlen is de grootste woonboulevard van Europa! 50 speciaalzaken voor huis, tuin en vrije tijd staan voor 120.000 m2 winkelplezier. Bij de Woonboulevard kunt u inspiratie opdoen, krijgt u deskundig advies en beleeft u ‘wonen’ in de breedste zin van het woord.

Hasselt
Shopping- & modeliefhebbers komen in Hasselt zeker aan hun trekken. Niet alleen de hoofdstraat heeft vele winkels , ook in de zijstraten liggen verschillende boetiekjes, modewinkels en Belgische en internationale ketens. Vergeet natuurlijk niet de historische markt en de heerlijke omgeving.

Elke week vinden er twee markten plaats. Op geregelde tijdstippen kan je op de brocantemarkt een koopje op de kop tikken.

Aken
De meeste bezoekers van Aken komen er om te winkelen. In het centrum van Aken kunt u ook in het weekend gemakkelijk parkeren en de belangrijkste winkels zijn te voet te bereiken. De belangrijkste winkelstraten in Aken zijn Adalbertstraße en de Grosskölnstrasse. Rondom de Dom en de Markt vindt u vooral veel kleinere winkels. In december is in het oude centrum van Aken de kerstmarkt. Enkele grote warenhuizen in Aken zijn Elisengalerie, Kaufhof en Lust For Life.

De Elisengalerie
De Elisen Galerie is centraal gelegen in het winkelgebied van Aken. Onder de galerie is een parkeergarage met 1200 parkeerplaatsen dus als u naar Aken komt om te shoppen is dit een goede plaats om te beginnen. Een groot deel van de Elisengalerie heeft een glazen dak dus ook bij regen is het hier aangenaam shoppen.
De Elisen Galerie ligt tegenover die andere attractie van Aken, de Elisenbrunnen. De bus uit Heerlen stopt er voor de deur en de straat naast de Elisen Galerie is de winkelpromenade Adalbertstraße, de grootste winkelstraat van Aken.
Adres: Elisen Galerie aan de Friedrich Wilhem Platz

Winkelpromenade Adalbertstraße
De belangrijkste winkelstraat van Aken is de Adalbertstraße. Op zaterdag kan het hier erg druk zijn. De Adalbertstraße is volledig voetgangerszone. In het midden van de Adalbertstraße ligt de Willy Brandt Platz waar verschillende andere winkelstraten op uitkomen.

Designer Outlet Centre Roermond
Het Designer Outlet Roermond biedt mode en lifestyle met meer dan 170 internationale designermerken. Geniet in een ontspannen shoppingsfeer van meer dan 100 shops en slenter heerlijk over de stijlvolle shoppingboulevards. Het Designer Outlet Roermond biedt het hele jaar door, 7 dagen per week, uw favoriete merken aan met kortingen van 30 - 70%! U vindt hier niet alleen kleding, maar een breed assortiment aan merkartikelen van designmode tot schoenen, accessoires, sieraden en cosmetica. Van sportartikelen en huishoudelijke artikelen tot woonaccessoires en cadeau ideeën

Designer Outlet Centre Maasmechelen
Slimme shoppers hebben de plek ontdekt waar topmerken worden verkocht tegen uitzonderlijk lage prijzen. In de meer dan 100 boetieks van Maasmechelen Village vindt u het hele jaar top internationale modemerken tegen sterk verlaagde prijzen. In deze Village kunt u heerlijk ontspannen shoppen.

 
Vogelzangweg 2 - 6325 PN Berg en Terblijt - tel: 0031(43) 6040432 - mail@kasteelgeulzicht.nl